ГАЛУШКИ З М’ЯСОМ І ЦИБУЛЕЮ

 


Галушки – дуже проста традиційна українська страва, яка, на мою думку, незаслужено забута нашими господинями. Я хочу виправити це непорозуміння і пропоную приготувати галушки з м’ясом і цибулею. А ще я додам до них трохи гречки для повноти смаку. Все дуже просто – просто відварене тісто з смаженим м’ясом. Але саме в цій простоті і ховається секрет дивовижного смаку цієї страви.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ГАЛУШКИ З М’ЯСОМ І ЦИБУЛЕЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

Для галушок:

Для засмажки:

ГАЛУШКИ З М’ЯСОМ І ЦИБУЛЕЮ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ

 КРОК 1

Вершкове масло розтопіть до рідкого стану на маленькому вогні. Борошно насипте в миску, зробіть невелике заглиблення і налийте воду. Додайте сіль, яйце і розтоплене масло. Замішайте тісто до однорідного стану. Тісто має вийти м'яким, але не липнути до рук. За необхідності додайте трохи борошна. Загорніть тісто в плівку і відправте в холодильник на 20-30 хвилин.

 КРОК 2

Поки тісто відпочиває, приготуйте піджарку. Відваріть гречку до готовності і злийте воду. На пательні з соняшниковою олією обсмажте до готовності фарш, додайте гречку, подрібнену червону цибулю і сіль. Обсмажте ще одну хвилину і зніміть з вогню.

 КРОК 3

Тісто розкачайте в ковбаску на поверхні, посипаній борошном. Розріжте тісто на невеликі однакові шматочки. Відваріть галушки в підсоленій воді протягом 4-5 хвилин після закипання. Дістаньте шумівкою, розкладіть по тарілках і додайте м'ясну піджарку.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

РЕЦЕПТ НАЙСМАЧНІШОЇ КАРТОПЛІ ПО-СЕЛЯНСЬКИ